Видео:Погледнете како ова куче ја пее омилената песна!

Loading...

Сопственикот ја пушта нејзината омилена песна, а видете што таа правиСопственикот на оваа Акита ја пушта на радио омилената песна на кучето. Откако Луна ќе ја слушне песната почнуваа да пее. „Јесен у мени“ е омилената песна која Луна ја испеја само за вас. Сопственикот низ шега кажа дека ја припрема за музичкото шоу „Ја имам таленат“
Погледнете го нејзиниот настап на следната страна:

 

Објава by Becir Skrijelj.
Сопственикот на оваа Акита ја пушта на радио омилената песна на кучето. Откако Луна ќе ја слушне песната почнуваа да пее. „Јесен у мени&ldquo

loading...
Loading...