Видео:Полицијата рани двајца убијци на британскиот војник

Во средбата со британските полицајци двајцата терористите немале никакви шанси за бегство. Во брзата акција на полицијата, која пукала кон нив без предупредување, убијците се ранети и совладани, но живи однесени во болница.
Деновиве британската полиција уапси уште неколку лица осомничени за убиството.
Инаку младиот британски војник Ли Рибги (25) зад себе остави 2 годишен син, беше брутално убиен со мачета и ножеви.Во средбата со британските полицајци двајцата терористите немале никакви шанси за бегство. Во брзата акција на полициј

Пронајдете не на следниве мрежи: