Видео:Првиот трејлер за „X-Men“:Денови на идното минато!

Loading...

Студиото „Twentieth Century Fox“ го објави првиот трејлер за филмот „X-Men“: „Денови на идното минато“, кој ќе биде во кино салите на почетокот на лето 2014.Во филмот „X-Men“:Денови на идното минато, X-Men се бори за опстанок на мутантите, а помош пронаоѓа во минатото. На средба со самиот себе од младоста, тој ќе го смени минатото, за да ја спаси иднината.

Ова е продолжение на „X-Men:First Class“ и „X-Men:The Last Stand“, во кој улогите ги повторуваат познатите добри актери и од двата дела. Вулверина ја игра Хју Џекмен, Џенифер Лоренс повторно се појавува како Мистик, Хуан Мекелен и Патрик Стјуарт ги играат постарите Магнето и Чарлс Ксавиер, додека помладиот Магнето и професорот Х го играат Мајкл Фасбендер и Џејмс Мекавој.

Во филмот исто така играат Хали Бери, Ана Пакин, Елен Пејџ, Даниел Кудмор, Шон Ашмор, Николас Холт и Лукас Тил.
Новите членови на сјајната екипа се Питер Динклиџ (игра престолот) и француската ѕвезда Омар Си (недопирливата) и Бобо Стјуарт, Фан Бинбинг, Адан Канто, Еван Петерс и Џош Хелман.Во филмот „X-Men“:Денови на идното минато, X-Men се бори за опстанок на мутантите, а помош пронаоѓа во минатото. На средба со самиот се

loading...
Loading...