Видео:Рецепт за успешна музичка кариера

Loading...

Како од кафанска пејачка, до етраден уметник? Еве како, погледајте го видеото како се прослави познатата српка пејачка Сека Алекиќ, разликите од тогаш па се до денес се навистина очиглени.
 
Како од кафанска пејачка, до етраден уметник? Еве како, погледајте го видеото како се прослави познатата српка пејачка

loading...
Loading...