Видео:Реклама со повеќе од 31 милион прегледи за една недела

Loading...

Рекламата за водата „Eviаn’’ во кој беа прикажани бебиња кои танцуваа стана една од најгледаните реклами на Интернет.
За помалку од една недела таа имаше прегледи повеќе од 31 милион пати.
А има и зошто. Повелете погледнете и самите и кажете ни како ви се допаѓа.Рекламата за водата „Eviаn’’ во кој беа прикажани бебиња кои танцуваа стана една од најгледаните реклами на Интернет.
За

loading...