Видео:Роберт Вукелиќ освои второ место на фестивалот Еврофест 2013

Loading...

Македонскиот пејач Роберт Вукелиќ го освои второто место од жирито на фестивалот Еврофест 2013.Тој настапи со песната „Ти си мојот сон“ која е дело на Ристо Апостолов.
Вукелиќ веќе работи и на својата нова песна која би требало да се промовира на почеток на 2014 година. Дотогаш уживајте во двете песни кои Роберт ги поклонува за сите вас.

На следниот линк можете да ја посетите фан страната на Роберт Вукелиќ.Тој настапи со песната „Ти си мојот сон“ која е дело на Ристо Апостолов.
Вукелиќ веќе работи и на

loading...
Loading...