Видео:Се запознале во затвор, а четири години подоцна ја запросил пред полицаецот кој ги уапсил

Loading...

Врската помеѓу Мат Ван Вилет и Саманта Лабо започнала пред четири години- во затвор во Њу Хемпшир.Имено, Саманта и Мат уапсени се поради опивање, кога биле бруцоши на колеџ. Пред таа вечер не се познавале, но набрзо сфатиле дека освен затворската ќелија делеле многу повече.
Нивната врска продолжила а после четири години Мат одлучил да ја запроси Саманта и на памет му дошла одлична идеја. Го контактирал полицаецот кој ги уапсил.

 
Полицаецот се согласил да му помогне за запросувањето. Ги застанал на пат до ресторанот. Од Мат побарал возачка дозвола,го замоли да излезе од автомобилот а другиот полицаец од автомобилот ја изнел Саманта, која плачела додека гледала како го апсат Мет.
Погледнете како изгледало сето тоа. 
 
Имено, Саманта и Мат уапсени се поради опивање, кога биле бруцоши на колеџ. Пред таа вечер не се познавале, но набрзо сфатиле дека освен затворскат

loading...
Loading...