Видео:Сека со нови информации

Loading...

Сека изјави – „Не сум арогантна“, „Љубовта троши калории“.!Сека е моментално на многу успешна турнеја во Канада. Пред да отпатува, фатена е во Белград како непрописно го паркира нејзиниот автомобил. За тоа, за нејзиниот брак со Вељкои новиот сингл што допрва следи, таа изјавува во видеото што следи.Сека е моментално на многу успешна турнеја во Канада. Пред да отпатува, фатена е во Белград како непрописно го паркира нејзиниот автомобил. За тоа,

loading...
Loading...