Видео:Со медитација до 11 оргазми дневно

Loading...

И додека некои жени немат проблем да доживеат оргазам, постојат и такви дами кои не успеваат така лесно да доживеат оргазам или дури и не успеваат да го постигнат. Но, постои метода која може да ги реши овие проблеми.Многу жени имаат проблем со доживување оргазам. Се работи за комбинација од  психолошко- физички фактори кои не се непремостиви, но кои можат да зададат проблеми доколку жената никако не успее да се избори со тоа.
Некои истражувања покажале дека дури секоја десета жена никогаш не доживеала оргазам, што е прилично шокантен податок. Но, актерката Карен Лор тврди дека за тоа постои одличен лек. Веќе дваесет години се занимава со медитација, а во последните неколку години често ја практикува таканаречената ОМ оргазмичка медитација која и помага да доживее и до 11 оргазма на ден.

Се работи за метода која на жената и помага да се чувствува добро како на физичко, така и на психичко поле, повеќе да ги цени мажите и секако да доживува повеќе оргазми во текот на денот.
ОМ медитацијата трае петнаесет минути и за тоа време луѓето потполно се фокусираат на техниките и надразнувањата кои ја доведуваат жената до оргазам.
Многу жени имаат проблем со доживување оргазам. Се работи за комбинација од  психолошко- физички фактори кои не се непремостиви, но кои можат

loading...
Loading...