Видео:Сораја покажала што има под маицата

Loading...

Сораја Вукелиќ се бањала во базентот со Ава Карабатиќ и Жељко Стојановиќ. Старлетата во базентот влегла во текна бела мичка. Од страна и испаднале градите, а додека тоа што не испаднало се глдало преку мократа маичка.
Се наближува крајот на Големио Брат остануваат уште само два дена до финалната емисија. Синоќа излезе Милич Виксановиќ, а вецерва уште некој ќе се опрости од наградата вредна 50.000 евра, а во понеделник ќе се знае победникот на ова реално шоу.
 
Сораја Вукелиќ се бањала во базентот со Ава Карабатиќ и Жељко Стојановиќ. Старлетата во базентот влегла во текна бела мичка. Од страна и испаднале

loading...
Loading...