Видео:Што ќе понуди Сораја за 100.000 евра

Loading...

Сораја Вучелиќ ќе влезе и во музичките води, а „Emotion“ ќе вложи дури 100.000 евра. Оваа продукција стои и позади реалното шоу Големио Брат, таа проценила дека оваа сума е доволна за почеток, а „Playboy“ зајачицата ќе биде и со најдорбрите соработници меѓу кои и Марко Кон.
– Сораја веќе средината на неделава влегува во студио. Ќе ja сними првата музичка нумера која ќе биде објавена до наредното лето. Ќе работи и на други песни, а за целата кампања и композиција ќе стои продукцијата „Emotion“, рекол близок на Вучелиќевиќ.
Вистина е дека добив понуда. Не би сакала да зборувам додека не потпишам договор, рекла старлетета.
Слушнете ја како ја пее Италијана од СеверинаСораја Вучелиќ ќе влезе и во музичките води, а „Emotion“ ќе вложи дури 100.000 евра. Оваа продукција стои

loading...
Loading...