Видео:Супер прасе-сака да биде куче

Loading...

„Еден ден ја отворивме задната врата од куќата и наместо кучето кое го гледавме вообичаено, го видовме него,прасето кое од куќата е одалечено повеќе од 200 метра, вели сопственичката. Тој јаде со кучињата, спие со нив, и произведува звукови кој се својствени на нив, а кога ќе го викнам  трчи по мене.“
Австралската фармерка Трис Џејмс, на своето прасе му овозможала вистински третман за вистинско милениче, откако видела дека тој потполно се соживеал со улогата да биде куче, а не прасе чијешто место е во свињарник.
Прасето со име „Микро Пиг“ станал не разделив другар со десет кучиња на фармата и своето време го поминува трчајќи и играјќи со нив.
„Беше многу чудно.Прасето јаде со кучињата, оди на спиење со нив, па дури и се убидува да лае. Едноставно  отиде од своето легло  повеќе не сака да се врати во свињарникот. Ова е првото прасе кое го имаме, а има такви чудни навики.“ додава таа
Погледнете го видеото во кое малиот Микро Пиг си игра со своето другарче:„Еден ден ја отворивме задната врата од куќата и наместо кучето кое го гледавме вообичаено, го видовме него,прасето кое од куќата е одалечено

loading...
Loading...