Видеото што го расплака Даниел Кајмакоски

Loading...

Ова е видеото кое го расплака македонскиот претставник на ИКс фактор.Ова е видеото кое го расплака македонскиот претставник на Икс фактор. Во видеото се појавуваат фановите на Даниел Кајмакоски кои во рацете држат транспаренти на кои се испишани прекрасни зборови од кои на крајот се добива целата приказна. 

Погледнете во видеото: 
Ова е видеото кое го расплака македонскиот претставник на Икс фактор. Во видеото се појавуваат фановите на Даниел Кајмакоски кои во рацете држат тр

loading...
Loading...