Видео:Тренерот на Партизан сред натпревар го дави својот играч!

Зарем не мислите дека претера???Партизан славеше против ФМП, но техничката грешка на Богдановиќ не му се допадна на тренерот Вујошевиќ.
По техничката грешка тренерот почна да го дави својот играч. Вујошевиќ се однесуваше како овој натпревар да нема пренос во живо. На видеото може да ја погледнете неговата избрзана реакција. Зарем не мислите дека претера?
Погледнете го видеото:
Партизан славеше против ФМП, но техничката грешка на Богдановиќ не му се допадна на тренерот Вујошевиќ.
По техничката грешка тренерот почна

Пронајдете не на следниве мрежи: