Видео:Уапсен зошто пиел леден чај

Loading...

Неверојатно и невистинито, еден Американец е уапсен пред продавница за пијалоци, затоа што пиел леден чај.
Кристофер Бити и неговиот пријател Тино Браун стоеле на паркинг пред една продавница за пијалоци, кога и дошол човек во цивил и се претставил како полицаец.
Полицаецот бил припадник на едница за контрола на алкохолни пијалоци, тој го прашал Бити дали во неговата лименка со леден чај има алкохол, Бити на тоа му одговорил дека нема, потоа полицаецот му ја побарал лименката, Бити одбил и тогаш полицаецот го турнал на кола и му наредил да ги стави рацете на грб, откако не го послушал полицаецот го турнал на земја и му стави лисици. И сето то за еден леден чај.Неверојатно и невистинито, еден Американец е уапсен пред продавница за пијалоци, затоа што пиел леден чај.

loading...
Loading...