Видео:Успеа да го преживее убодот од голем пајак, но сепак умре од тоа

Loading...

Гитаристот Џеф Ханеман, од хеви метал групата „Slayer“ од Сад, го преживела загризокот од голем пајак, но потоа умрел од загрозените последици кои се префрлие на јетрата.
Тој својата кариера ја започна во 80тите и е еден од големата четворка на метал музичките групи меѓу кои Anthrax, Megadeth I Metalica.
Роден е 31 јануари 1964 во Калифорнија, а славата како автор на песна ја стекнал покрај Rainig Blood и Angel of Deth .
Гитаристот Џеф Ханеман, од хеви метал групата „Slayer“ од Сад, го преживела загризокот од голем пајак, но

loading...
Loading...