Видео:Ужасна глетка-Добој под вода за помалку од 10 минути!

Потопен за помалку од 10 минути…Страшните поплави кои го зафатија Балканот, само во Добој однесоа повеќе од 10 жртви, а десетици ги изгубија своите домови.
Оваа снимка покажува како водата за помалку од 10 минути го поплавува Добој:
Страшните поплави кои го зафатија Балканот, само во Добој однесоа повеќе од 10 жртви, а десетици ги изгубија своите домови.
Оваа снимка пок

Пронајдете не на следниве мрежи: