Видео:„Вработување“- Краток анимиран филм кој кажува повеќе од зборови!

Доста моќен анимиран филм кој го опишува целиот секојдневен процес на животот на човекот кој е вработен…Режисер на филмот е Сантијаго „Бу“ Грасо. Филмот има добиено 103 меѓународни награди…
Погледнете за што се работи…

Режисер на филмот е Сантијаго „Бу“ Грасо. Филмот има добиено 103 меѓународни награди…
Погледнете за што се работи…

Пронајдете не на следниве мрежи: