Видео:„X-Factor“-Емина лута на Јоксимовиќ!

Loading...

Се поинтересно станува во шоуто…Членовите на жирито „пецнаа“ некои од натпреварувачите на најпопуларното ТВ шоу кои во моментот ги покажувале своите вештини на пеење. Премиерата на регионалната „X-Factor“ програма е закажана за вторник од 21:15 на „Пинк“. Во состав на жирито се Жељко Јоксимовиќ, Кристина Смит, Кики Лесендриќ и Емина Јаховиќ., во улога на судии. Веќе во првата епизода, очекувано, блесна првата искра помеѓу Јоксимовиќ  и Кристина, која се спротивставила на неговото мислење, додека Емина остро прекорила еден натпреварувач.
-Цело време играм и мавтам, а ти не ме ни погледна! – рекла видно изнервирано Емина.
А натпреварувачот кој имаше енергичен сценски настап не пројде добро кај Јоксимовиќ. „Што е бре ова, нешто ми игра таму“, кажа строго судијата на X-Factor.
Талент, емоција, тешки одлуки, солзи и уште толку многу ве очекува во првата сезона на регионалното ТВ шоу „X-Factor“, кое ќе се реализира во продукцијата МБК и телевизијата „Пинк“.Членовите на жирито „пецнаа“ некои од натпреварувачите на најпопуларното ТВ шоу кои во моментот ги покажув

loading...
Loading...