Вистински приказни кои ќе ве уверат дека телепатијата помеѓу близнаците навистина постои!

Loading...

Има многу приказни за врските помеѓу близнаците.Во 2009, тогашното 15-годишно девојче Гемина одеднаш почувствувала дека нејзината сестра близначка е во неволја! Побрзала кон бањата и ја нашла својата сестра како лежи онесвестена под тушот. Леана доживеала напад. Гемина ја извадила и и помогнала и го спасила и животот.
Ова е само еден од случаите.
Истражувањето кое го спровеа Лина Черкас, покажало дека еден од пет еднојајчани близнаци доживеал некаков облик на телепатија.
Имено, во приозите на порталот Twin Teepathy објавени се неколку вистински настани кои интригираат.
Има случај кога двајца близнаци кои имале различни интереси. Едниот играл фудбал, а другиот свирел на гитара. По неколку месеци тој што играл фудбал започнал да свири гитара исто така добро како брат му и покрај тоа што никогаш не учел да свира.
Друг случај од Тексас е кога едниот близнак почувствувал огромна болка , толку голема што морал да седне. Подоцна дознал дека неговиот брат има сообраќајна несреќа во Њујорк.

 
Интересен е случајот кога едната близначка паднала од велосипед и го шинала глуждот, а на другата близначка исто така и отекол истиот глужд.
Учителката Пола се присетила на неверојатен случај кога една нејзина близначка имала четири години. Едната била заедно со мајката во училницата, а другата била надвор. Одеднаш девојчето кое било внатре започнало да плаче и кажало дека плаче затоа што ја удрил мотор, кога излегле надвор нејзината сестра имала несреќа односно била удрена од мотор.
Интересен е експериментот кој бил вршен на двајца близнаци. Имено, во една соба бил ставен едниот близнак на полиграф, а другиот бил во друга соба. Во моментот кога на близнакот кој не бил на полиграф бил исплашен со змија, оној што бил на полиграфот го почувствувал тоа и се однесувал како тој да го дожиевал тоа. Во 2009, тогашното 15-годишно девојче Гемина одеднаш почувствувала дека нејзината сестра близначка е во неволја! Побрзала кон бањата и ја нашла сво

loading...
Loading...