Владо Георгиев е алкохоличар кој мора итно да се лечи

Loading...

Пејачот Владо Георгиев боледува од алкохолизам, сериозна болест на зависности мора да се лечи со психотерапија и лекови, тврдат психолозите, а пренесуваат медиумите во Србија.Пејачот Владо Георгиев боледува од алкохолизам, сериозна болест на зависности мора да се лечи со психотерапија и лекови, тврдат психолозите, а пренесуваат медиумите во Србија.Очигледно, тој не сака да го прифати фактот дека е алкохоличар и потребна му е итна помош и тоа стручна, а секако дека мора да има поддршка и од најблиските, сметаат стручњаците.- Тој е алкохоличар и тоа е јасно….
Повеќе на следниот ЛИНКПејачот Владо Георгиев боледува од алкохолизам, сериозна болест на зависности мора да се лечи со психотерапија и

loading...
Loading...