Влатко и Марина подготвуваат изненадување за следната емисија на „Танц со ѕвездите“

Loading...

Влатко и Марина подготвуваат изненадување за следната емисија на „Танц со ѕвездите“Во оваа сезона на „Танцот со ѕвездите“  можеме да го видиме познатиот пејач Влатко Илиевски. Притоа, Влатко е во придружба со Марина Овезовска.
Претходната сабота имавме можност од нив да погледнеме прекрасна изведба на самба. За оваа недела тие подготвуваат едно големо изненадување.
Секако Марина и Влатко може да ги подржиме со гласање на телефонскиот број 14799 со порака 04. 
Притоа, може да се приклучите и на нивната ФАН СТРАНА.
Во продолжение задолжително потсетете се на нивната фантастична изведба.

 
Во оваа сезона на „Танцот со ѕвездите“  можеме да го видиме познатиот пејач Влатко Илиевски. Притоа, Влатко е во придружба со Мари

loading...
Loading...