Влатко Илиевски и Цеце Митева фатени на дело!?

Loading...

На одбележувањето на годишнината на ПУЛС24 дојдоа и Влатко Илиевски и Цеце Митева. Погледнете каква беше атмосферата…За момент помисливме дека нешто се случува помеѓу нив. Но што и како незгодно е да се прашува и нагодува. Сами ќе си заклучите. Како и да е, ви делуваат како добар спој??За момент помисливме дека нешто се случува помеѓу нив. Но што и како незгодно е да се прашува и нагодува. Сами ќе си заклучите. Како и да е, ви дел

loading...
Loading...