Влегле во лифтот, но тоа што се случило таму ЌЕ ГО ПАМЕТАТ ДО КРАЈОТ НА ЖИВОТОТ!

Кој кажува дека лифотвите се досадни? На шегаџијата Грег Бенсон му дошла идеја, секојдневното и досадно однесување да го направи доста забавно за неколку луѓе кои тој ден оделе на работа.Имено, тој во еден лиф ставил временска карта а многумина на почетокот биле доста изненадени. Сепак, на крајот сите имале голема насмевка на своите лица.
Погледнете што се случувало во овој лифт…Имено, тој во еден лиф ставил временска карта а многумина на почетокот биле доста изненадени. Сепак, на крајот сите имале голема насмевка на своите

Пронајдете не на следниве мрежи: