Влегле во вода со голема церада, а потоа се случило нешто невидено!

На почетокот, не е јасно што точно се случува и зошто овие луѓе влегле во вода со огромна церада.Полека се приближувале кон водата, а потоа се случило нешто невидено.
Рибите сами почнале да скокаат од водата и завршувале во церадата.
Ние до сега не сме ја виделе оваа техника на ловење на риби, што мислите вие?Полека се приближувале кон водата, а потоа се случило нешто невидено.
Рибите сами почнале да скокаат од водата и завршувале во церадата.

Пронајдете не на следниве мрежи: