Влезе окован со синџири во машина за перење алишта: Она што се случи подоцна ќе ве остави без зборови!

Модерното време донесе нови начини за забавување на публиката, а магионичарите и егзибиционистите постојано изнајдуваат нови и кретаивни начини за да ги истакнат своите вештини.Овој авантурист навистина ги помина сите граници на нормала.
Окован во синџири влезе во тесна центрифуга!
Видете само што му се случи:
Овој авантурист навистина ги помина сите граници на нормала.
Окован во синџири влезе во тесна центрифуга!
Видете само што му се слу

Пронајдете не на следниве мрежи: