Влезе во лифтот со своето куче: Шокирани сме од тоа што го снимила безбедносната камера!

Една жена тргна накај лифот со своето мало куче, кога се случи нешто навистина неверојатно! Веруваме дека следното видео за многумина ќе биде многу вознемирувачко, но во стар ќе ви ка7еме дека малото куче е сосема во ред.
Еден човек кој се најде во близина ја жртвуваше својата цела кутија јајца само за да го спаси кучето. Да не должиме, погледнете што навистина се случило…
Pas umalo nastradao u liftu by ludodobolaВеруваме дека следното видео за многумина ќе биде многу вознемирувачко, но во стар ќе ви ка7еме дека малото куче е сосема во ред.
Еден чове

Пронајдете не на следниве мрежи: