ВМРО- ДПМНЕ: Љупчо Николовски сериозно му конкурира со своите лаги на некрунисаниот крал на лагите, аболицираниот мултимилионер Зоран Заев

Loading...

Очигледно Љупчо Николовски добил партиска задача да глуми и квази експерт за слобода на медиуми. Кога веќе се решил да излегува на прес конференции и да се бламира со куп лаги и манипулации, Николовски требаше да излезе и на јавноста да и ја каже вистината. Залудно се обидува да го сокрие работење на медиуми како Телма и 24 Вести или порталите финансирани од СОРОС кои им отстапуваат најмногу простор на тезите и ставовите на СДСМ.Љупчо Николовски експертот за земјоделие и медиуми во СДСМ нека објасни како Телевизија Телма одвои цели 615 секунди за извртување на ставовите на ВМРО ДПМНЕ, време во кое презентираше ставови и гледишта исти како тие на СДСМ.
Или случајот со 24 Вести кои отстапија околу 3600 секунди на гостите со про-опозициски ставови, грубо и неаргументирано инсинуирајќи на штета на ВМРО-ДПМНЕ.
Експертот на СДСМ за земјоделие и слободни медиуми Љупчо Николовски требаше на јавноста да и објасни каква уредувачка политика водат овие медиуми.
Дали Љупчо Николовски има одговор дали и како се финасира оваа во најмала рака неизбалансирана пропаганда која ја водат проопозициските медиуми. Бидејќи на земјоделскиот експерт Љупчо Николовски му избегала информацијата за скандалот со овоштарникот на Катица Јанева, очекуваме дека на медиумскиот експерт Љупчо Николовски овој еклатантен пример на медиумска неизбалансираност ќе може да го објасни.Љупчо Николовски експертот за земјоделие и медиуми во СДСМ нека објасни како Телевизија Телма одвои цели 615 секунди за извртување на ста

loading...
Loading...