ВНИМАНИЕ: Оваа Фејсбук алатка ќе ви го загорчи животот…

Loading...

Фејсбук развива пребарување по клучни зборови. Ако се присетите на порака која ви предизвикува нервоза, можеби ова е вистинскиот момент да ја отстраните.Американците се водат по изреката која оди од прилика вака: Твоите постапки нека не бидат такви поради кои ќе се срамиш, ако некогаш завршат на насловна страница.
Сепак во добата на социјалните мрежи, својот живот сами си го ставаме на тацна, најмногу на пријателите, но и на сите заинтересирани, а во брзина може да се напишате нешто неприкладно…Па можете ли да се сетите на сите блесави статуси и фотки кои со годините сте ги објавувале на Фејсбук?
Веројатно не, но сега ќе можат да ги пронајдат сите ваши пријатели и тоа со пребарувањето на клучни зборови.
Доволно ќе биде да искуцаат на пример „лето 2013 Ивана Ивановска“ и на дофат на сите ќе им бидат вашите фотки топлес од плажа. Ако сте ги прикачиле нормално…
Алатката постои и за web верзија, но достапен им е на ретки членови од оваа социјална мрежа, а сега се тестира пребарување по клучни зборови на мобилните телефони. Американците се водат по изреката која оди од прилика вака: Твоите постапки нека не бидат такви поради кои ќе се срамиш, ако некогаш завршат на нас

loading...
Loading...