Внимание: Русинки на улица: Само тие можат да предизвикаат ваков хаос

Само тие можат да предизвикаат ваков хаосПешаците често ја минуваат улицата како „муви без глава“, но ова… Ова е потполно нова категорија на невнимание кое неретко завршува со многу големи сообраќајни несреќи…Пешаците често ја минуваат улицата како „муви без глава“, но ова… Ова е потполно нова категорија на невнимание кое неретко завршува с

Пронајдете не на следниве мрежи: