ВНИМАВАЈТЕ НА ДЕЦАТА: Само на една минута заборави на синот, а потоа…

Родителите не треба да се опуштат ниту на момент и своите деца треба да ги држат на око постојано.  Сето внимание мора да биде насочено кон нив бидејќи нив сешто може да им падне на ум за само една секунда.
Толку се љубопитни и сакаат да дознаат се што себеси можат да се доведат во опасност доколку не ги контролирате. Овој татко само за минута заборави на својот син кому ескалаторот му бил многу интересен.
Погледнете го видеото

Amazing Dog Feeding by virealityСето внимание мора да биде насочено кон нив бидејќи нив сешто може да им падне на ум за само една секунда.
Толку се љубопитни и сакаат да д

Пронајдете не на следниве мрежи: