Во Албанија запленити се два тони марихуана

Loading...

 
Наркотикот доаѓа од селото Лазарат, познато по производството на марихуана.
  
 
Уапсени се три лица кои патувале со автомобил, во кој е откриена дрогата.
Според властите, наркотикот доаѓа од селото Лазарат, познато по производството на марихуана.
Марихуаната била наменета за италијанскиот пазар.
Извор: Курир
 
  
 
Уапсени се три лица кои патувале со автомобил, во кој е откриена дрогата.
Според властите, наркотикот доаѓа о

loading...
Loading...