Во лето сме најубави и најпривлечни

Loading...

Според  најновото истражување на порталот Match.com, во лето сите излгледаат многу атрактивно. Исто така изгледаат посреќно и поздраво отколку во зима. Тоа посебно се однесува на жените. 
Дури три четвртини од испитаниците потврдија дека попривлечни им се луѓето во лето.
Дури 72 отсто од нив одговориле дека посекси им се фотографии направени во текот на жешките месеци.
Од нив 37 отсто одговориле дека во лето имаат поголема самодоверба.Според  најновото истражување на порталот Match.com, во лето сите излгледаат многу атрактивно. Исто така изгледаа

loading...
Loading...