Во несреќа стана ѕвезда преку ноќ!

Оваа жена која била спасувана од потопен автомобил во директен пренос на шпанска телевизија, стана ѕвезда на светските медиуми.Русокосата возела автомобил, а нејзиното спасување го снимила ТВ екипа, во близина на Валенсија.
Сари Фриас возела пребрзо и ги игнорирала знаците за предупредување од поплава.
Одеднаш се заглавила во водата која постојано надоаѓала. Таа успеала да повика помош и се качила на кровот од автомобилот.
Но, не се надевала дека сето тоа ќе биде снимано…Русокосата возела автомобил, а нејзиното спасување го снимила ТВ екипа, во близина на Валенсија.
Сари Фриас возела пребрзо и ги игнорирала

Пронајдете не на следниве мрежи: