Во очекување на ново продолжение на Стар трек

Loading...

Најновото продолжение на сагата за ѕвездените патувања наскоро ќе се најде во скопските кина. И тоа во Синеплекс. А деновиве имаше премиера во Британија и доби позитивни критики. 
Кон средината на месецот ќе се отвори и во САД. Скоро идентичен тајминг имаме и ние како држава, што значи нема да се изначекаме додека да го видиме ова најново остварување. 
Снимано е во 3Д што значи дека ефектите имаат голем акцент и повеќе од потребно е да се гледа во оригинал. Сега засега повеле трејлерот, а штом ќе го погледнеме во Скопје ќе напишеме и критика…
 Најновото продолжение на сагата за ѕвездените патувања наскоро ќе се најде во скопските кина. И тоа во Синеплекс. А деновиве имаше премиера во Брит

loading...