Во овој автомобил се КРИЕ УЖАС: Девојче скока од него во движење, а внатре се наоѓа…

Loading...

Во видеото е прикажано како од автомобил во движење скока 12-годишно девојче и бара помош.Сепак, ситуацијата е уште пострашна кога ќе дознаете дека во возилот се наоѓа нејзиниот помлад брат, а киднаперот го одведе во непознат правец.
Снимката е навистина вознемирувачка и покажува како девојчето при голема брзина паѓа од автомобилот и се тркала по улица.Сепак, ситуацијата е уште пострашна кога ќе дознаете дека во возилот се наоѓа нејзиниот помлад брат, а киднаперот го одведе во непознат правец.

loading...