Во ред е да се верува. Ништо не е невозможно

Некои луѓе со својата верба во себе не потсетуваат дека треба да веруваме во себе и дека ништо не е невозможно. 
И кога си оспоруван, омаловажуван, ако веруваш во себе – ќе победиш!!
Еве за вас, со драго срце 7 минути видео како Мухамед Али, вечниот бунтовник верува во себе и како се дига над сите предизвици.
Ако сте со чисто срце, ќе ви течат СОЛЗИ.Некои луѓе со својата верба во себе не потсетуваат дека треба да веруваме во себе и дека ништо не е невозможно. 
И кога си оспоруван,

Пронајдете не на следниве мрежи: