Во „Ѕвездите на Гранд“ се појави девојка која е ќерка на покојна пејачка легенда

Минатата сезона на „Ѕвездите на Гранд“ ја одбележа појавувањето на ќерката на покојниот пејач Нино Релиќ а годинава се појави уште една девојка, чија мајка не е повеќе меѓу живите.Се работи за 27- годишната Емилија Нешиќ, ќерка на Вера Нешиќ, која помина дирекно во втор круг, но жиритео ја критикувало поради изборот на песни, кој според нив бил претежок.
Нејзината мајка Вера, ќе остане запаметена по хитот  “A gde smo ja i ti?”, во далечната 1988 година, во кој пратечки вокали и биле Ана Бекута и Мира Шкориќ.
Не изостана и коментар од Ана Бекута која на Емилија и порача дека е лика и прилика на својата мајка.
Се работи за 27- годишната Емилија Нешиќ, ќерка на Вера Нешиќ, која помина дирекно во втор круг, но жиритео ја критикувало поради изборот на песни,

Пронајдете не на следниве мрежи: