Воајер поставувал камери во женски тоалети

Loading...

Француската полиција уапсила 36-годишен маж кој признал дека поставил мини камери во тоалети во неколку барови во Париз.
Тој камерите ги криел во кутии од цигари и ги поставувал на „стратешки места“, па полицијата го пронашла снимениот материјал во неговиот дом, каде што имало 80 такви снимки.
Осомничениот бил уапсен кога менанџерот на еден од баровите се посомневал во него.
Имено, бил фатен на дело додека се подготвувал да ја замени мини камерата во тој бар. Па пред полицијата признал дека станува збор за нездрав порок и дека поставил камери во уште 10 други барови.
 Француската полиција уапсила 36-годишен маж кој признал дека поставил мини камери во тоалети во неколку барови во Пари

loading...