Водел битка да најде донатор на бубрег, на крај ја нашол љубовта на својот живот

Loading...

Дваесет и двегодишниот Кајл Фројлих долг период водел битка во која барал донатор кој би му го спасил животот, за на крај да да ја пронајде и својата вистинска љубов. На крајот во последната година од неговиот живот на Кајл, тој  не само што го пронашол вистинскиот донатор, туку и вистинската љубов на неговиот живот.
Имено Челси Клер (19) чиј татко починал поради неможноста да добие соодветна коскена срж, му го подарила својот бубрег на Кајл и на тој начин му го спасила животот.
Во периодот додека закрепнувале и двајцата тие се вљубиле еден во друг. Сега бубрегот на Челси совршено функционира во телото на Кајл.На крајот во последната година од неговиот живот на Кајл, тој  не само што го пронашол вистинскиот донатор, туку и вистинската љубов на негови

loading...
Loading...