Видео: Нема да верувате – Случајно си го снимила сопствениот пекол!

Loading...

Една жена оди цо шопинг, извршува секојдневни активности а потоа доаѓа дома. Музиката се гаси, и почнува нејзиниот приватен пекол.Една жена оди цо шопинг, извршува секојдневни активности а потоа доаѓа дома. Музиката се гаси, и почнува нејзиниот приватен пекол.
Крајот на снимката направена со Гугл глас ја запечатија следниве зборови: Покрај  напредокот на технологијата некои жени ова го доживуваат секојдневно.
Погледнете го видеото:

Една жена оди цо шопинг, извршува секојдневни активности а потоа доаѓа дома. Музиката се гаси, и почнува нејзиниот приватен пекол.
Крајот н

loading...
Loading...