Водителот полудува гледајќи ја актерката како и ги допира градите на својата колешка

Loading...

Актерките толку се заиграа во шоуто кај Конан О Брајен што во еден момент започнаа да си разменуваат “допири”.Ѕвездите на хумористичната серија “2 Broke Girls” Кет Денингс и Бет Берс гостувале во шоуто кај Конан О Брајен.
Тие две во еден момент толку се зазбореле една со друга што на Конан му преостанало само да ги слуша и гледа, а да е уште поинтересно во еден момент Берс случајно и ја допира градата на својата колешка Денингс. Тоа било се разбира сосема доволно да полуди. 

Ѕвездите на хумористичната серија “2 Broke Girls” Кет Денингс и Бет Берс гостувале во шоуто кај Конан О Брајен.
Тие две во еден

loading...
Loading...