„Војна“ меѓу Гога Секулиќ и нејзината свекрва!

Loading...

Мајката на починатиот маж на познатата Гога Секулиќ која преку суд бара да и се врати станот на нејзиниот син во кој живее и Гога вели дека нема да и дозволи на својата снаа да ја истера од тој стан. Секулиќ живеела во тој стан се до смртта на нејзиниот сопруг, кога работите тргнале во погрешен правец. Таа и нејзината свекрва се искарале и завршиле на суд каде што нејзината свекрва тврдела дека пејачката ја тепа. 

„Станот е мој и мене не може никој да ме исфрли. Свесна сум дека цел овој процес ќе биде доста тежок, но сепак ќе издржам до крај. Не можам да се поднесам со Гога, јас плаќам за сите трошоци во станот. Многу ми е тешко што по смртта на мојот син вакви работи излегуваат во јавноста за моето семејство“, вели низ солзи мајката на починатиот син на Гога Секулиќ. 
 
Основниот суд во Белград донесе одлука Гога Секулиќ да ги добие клучевите од станот, во кој живеела со покојниот сопруг, а тоа тотално ја уништи нејзината свекрва. Секулиќ живеела во тој стан се до смртта на нејзиниот сопруг, кога работите тргнале во погрешен правец. Таа и нејзината свекрва се искарале и заврш

loading...
Loading...