ВОНЗЕМСКИ УРЕД пронајден во египетска пирамида!

Loading...

Уредот очигледно е направен од далеку понапредна технологија од онаа што луѓето ја поседувале во Египет. Во поранешниот дом на Сер Вилијам Петри во Ерусалим пронајдено е фасцинантни антички артефакти кои фрлаат сосема ново светло на египетската историја.
Овие артефакти вклучуваат реликвии и остатоци од вонземјани, но не е јасно дали Петри ги сокривал овие сознанија или едноставно го чекал вистинскиот момент за да ги открие овие артефакти по подетално истражување, но во меѓувреме почина и не заврши со истражувањето.
Еден објект, опишан како некој вид на вонземски уред е диск со големина на чинија, кој по се изгледа е изработен од злато и има транспарентен врв, додека однадвор се напишани мистериозни симболи кои не се од египетско потекло.
Уредот очигледно е направен од далеку понапредна технологија од онаа што луѓето ја поседувале во Египет. 
Најинтересниот елемент е всушност дел од еден многу поголем артефакт, а илустрира „сив вонземјанин“, опкружен со симболи и слики кои најверојатно опишуваат интеракција на вонземјани со древните Египќани.Во поранешниот дом на Сер Вилијам Петри во Ерусалим пронајдено е фасцинантни антички артефакти кои фрлаат сосема ново светло на египетската историј

loading...
Loading...