ВОЗНЕМИРУВАЧКА СНИМКА: Тигарот на Путин јаде куче!

Странските медиуми со брзина на светлината ја проширија веста дека тигарот на Владимир Путин е снимен како јаде куче, но сѐ уште никој не потврдува дали ова е тигарот на рускиот претседател или пак е уште еден обид за провокација.Спорното видео е ставено на Јутјуб.
Насловено е: „Тигарот на Путин снимен како јаде куче“.
Она што е интересно е дека повеќе вакви видеа се поставени од различни Јутјуб корисници, за кои е познато дека не се пријателски настроени кон политиката на рускиот претседател.
Погледнете и пресудете сами:Спорното видео е ставено на Јутјуб.
Насловено е: „Тигарот на Путин снимен како јаде куче“.
Она што е интересно е дека п

Пронајдете не на следниве мрежи: