Вознемирувачки фотографи! Тој не може да секс бидејќи има џиновски пенис: Неговиот полов орган е 10 пати поголем од просечниот

Loading...

Момче вели дека ваквата состојба за него е болно и  дека не  може да носи ниту шорц, ниту панталони бидејќи но  може да го смести половиот орган во  ниту една облека.Поради реткото  заболување младиот Кениец никогаш нема да може да има секс, нему имено пенисот му  израснал до големина на бебе!

Ова е единствен случај на ваков вид  во  Кенија. Поради должината на неговиот полов орган која допира до под колена, 20- годишниот  Соренс Овити Опија морал да го  напушти училиштето бидејќи и самото одење за него е  малтретирање.
Сега тој се бори да дојде до работа за да може да продолжи со  нормалиот живот.

 
Кај Соренс се развила  болест  пред 10 години поради која морал и  на операција која  малку ја намалила големината на неговиот полов орган. Но, неговиот полов орган продолжил да расте и  се надувал до  големина од просечен пенис.

Соренс вели  дека ваквата состојба за него е болна и  дека не може да носи  ни  шорц, но панталони бидејќи  не може да го  смести половиот орган во  ниту една облека.
Нецензурираните фотографии можете да ги погледнете на следниот ЛИНК.Поради реткото  заболување младиот Кениец никогаш нема да може да има секс, нему имено пенисот му  израснал до големина на бебе!

loading...