Вознемирувачки фотографии: Во Јужна Кореја јадат кучиња!

Loading...

Ова не е последица на сиромаштија и глад, туку традиција во одредени делови на Јужна Кореја.
Имено, токму таму умеат да ги разликуваат кучи

loading...
Loading...