Вознемирувачко видео: Борба со кучиња во која пит булот умира!

Loading...

Снимката во која се тепаат шарпланинец и пит бул териер, каде пит булот ја губи битката и на крајот умира неодамна била објавена на друштвената мрежа Фејсбук.Снимката ја објавил Сеад Курпејовиќ, но видеото брзо започнало да се шири низ друштвените мрежи со бројни осуди на тоа што се прикажува во него.

На снимката која трае 5 минути, двајца машки личности пуштаат во борба пит бул териер и шарпланинец. Додека траела борбата никој од „публиката“ од страна не се обидувал да ги раздвои, туку напротив ги бодреле до крајот!
Снимката можете да ја погледнете ТУКА!Снимката ја објавил Сеад Курпејовиќ, но видеото брзо започнало да се шири низ друштвените мрежи со бројни осуди на тоа што се прикажува во него.

loading...
Loading...