ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Четворица мажи беа спалени живи од страна на џихадистите!

Loading...

Припадниците на Исламската држава објавија видео во кое уште еднаш го покажаа своето варварство, а жртви беа четворица шиити.Четворицата мажи носеа портокалови комбинезони кои се препознатливи за затворениците на Исламската држава, а идентификувани се како борци на провладините сили на Народната мобилизација од југот на Ирак.
Заробените шиити биле приморани да ги признаат своите злодела пред камера.
„Време е за одмазда, ние ќе ги нападнеме исто како што тие нас нѐ напаѓаат и ќе ги казниме како што тие нас нѐ казнуваат“ – рече маскираниот џихадист при обраќањето.
 Четворицата мажи носеа портокалови комбинезони кои се препознатливи за затворениците на Исламската држава, а идентификувани се како борци на провла

loading...
Loading...