ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Девојка горела насред ресторан!

Loading...

Млада девојка се претворила во „жив факел“ додека јадела во еден азиски ресторан, а немилиот настан го забележала безбедносната камера од ресторанот.На снимката се гледаат дечко и двеојка кои јадат, а инцидентот се случил кога им пришла келнерката за да им стави масло на мобилното решо, кое служи за тоа да ја држи храната да биде топла.
Но, работите тргнале наопаку кога дотуреното масло предизвикало мал пожар, а оганот ја зафатил девојката.
Младичот притрчал за да го изгаси оганот и да и` помогне на девојката, но тоа не беше нималку лесна задача.

Покрај видеото кое беше објавено на LiveLeak, не се наведуваат дополнителни информации за тоа колкави повреди претрпела девојката, но затоа е јасно дека целата ситуација беше исклучително опасна и потенцијално погубна.
Погледнете:
На снимката се гледаат дечко и двеојка кои јадат, а инцидентот се случил кога им пришла келнерката за да им стави масло на мобилното решо, кое служ

loading...
Loading...